Το πρώτο μπουτίκ του οίκου Versace άνοιξε το 1978 στο Μιλάνο. Το ξεχωριστό, ζωηρό και τολμηρό πνεύμα της μάρκας σύντομα αγαπήθηκε από τους πιο διάσημους της εποχής.


72 
  • Εμπορικό Σήμα: Versace
  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: VDBST50ab50sg50a
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής χρημάτων ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι: 1. Μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων είτε τηλεφωνικώς στο 2130460760 είτε μέσω email (linas_wonderland@yahoo.com) εάν και εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό. Η επιστροφή προιόντων/επιστροφή χρημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. 2. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. 3. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία που συνοδεύει αυτό.*Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.*O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγo θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail και στην συνέχεια γίνεται συνεννόηση με την ταχυδρομική εταιρεία για να καθοριστεί η διεύθυνση και η ώρα παραλαβής του δέματος 4.Έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας πριν την αναχώρηση αυτής.

Μάθε Περισσότερα


Ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει τις πιο αισθησιακές μυρωδιές της Μεσογείου. Ξυλώδες νότες θυμίζουν παράδοση, ενώ τα εξαίσια εσπεριδοειδή μεταδίδουν τον μοντέρνο χαρακτήρα. Οι υδάτινες νότες προσθέτουν ενισχύουν την αίσθηση φρεσκάδας, ενώ το μαύρο πιπέρι σε συνδυασμό με πάπυρο και θυμίαμα αυξάνουν τη αντρική αύρα. Η τελική εντύπωση ολοκληρώνεται με τον σαγηνευτικό μόσχο, τον σπόρο Τόνκα και το σαφράν, τα οποία διεγείρουν την ξεχωριστή προσωπικότητα του άντρα. Μια επιλογή που συνδυάζει το δροσερό άρωμα με ένα aftershave balm και ένα shower gel  βασισμένα στις ίδιες αρωματικές νότες - ιδανική πρόταση δώρου για τον χαρισματικό, μοντέρνο άντρα. 

  • Νότες κορυφής: Υδάτινες νότες, φύλλο συκιάς περγαμόντο και γρείπ-φρούτ.
  • Μεσαίες νότες: Πάπυρο, πατσουλί, μαύρο πιπέρι και θυμίαμα.
  • Νότες βάσης: Σπόρος Τόνκα, σαφράν και μόσχος.