Στο Lina's Wonderland μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:


  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο Lina's Wonderland σε ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: linas_wonderland@yahoo.com, όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο στο οποίο έγινε η παραγγελία, για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της. Η παραγγελία σας εκτελείται την επόμενη ημέρα της αποστολής του καταθετηρίου & της επιβεβαίωσης της συναλλαγής. Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών θεωρούνται άκυρες, γίνεται αυτόματη αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων & δε δεσμεύουν το Lina's Wonderland κατά οποιονδήποτε τρόπο.


  • Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR6501720720005072089834260 Λογαριασμός: 5072-089834-260 Δικαιούχος: ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΥΛΟΣ

  • Eurobank:

IBAN: GR5202602810000790201202415 Λογαριασμός: 0026.0281.79.0201202415 Δικαιούχος: ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΥΛΟΣ


  • Παραλαβή από τα καταστήματα

Mόλις η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη στο κατάστημα, θα λάβετε mail  "Η παραγγελία σας βρίσκεται καθ' οδόν για παραλαβή από το κατάστημα" και θα γίνει και τηλεφωνική επικοινωνία. 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει η παραλαβή από διαφορετικό πρόσωπο, θα πρέπει να μας σταλούν τα στοιχεία του παραλήπτη από το mail που έχει δηλωθεί στην παραγγελία, στο linas_wonderland@yahoo.com


  • IRIS PAYMENTS

Με το IRIS Payments μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, να κάνετε μεταφορές, γνωρίζοντας μόνο το κινητό τους τηλέφωνο, να πληρώσετε επαγγελματίες απλά με το Α.Φ.Μ. ή το κινητό τους και να κάνετε πληρωμές σε ηλεκτρονικά καταστήματα με σάρωση QR code.


Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής ή τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις της Ελλάδος. Η αντικαταβολή ενδέχεται να εξαιρεθεί ως επιλογή στις εξής περιπτώσεις:

  • Παραγγελίες προϊόντων αυξημένου όγκου ή βάρους
  • Παραγγελίες συνολικής αξίας μεγαλύτερης του ποσού των 500€
  • Παραγγελίες πελατών που συστηματικά αρνούνται την παραλαβή των αποστολών τους