Ο οίκος του προκλητικού σχεδιαστή δημιούργησε μια αύρα επανάστασης στο χώρο τις μόδας. Τα τολμηρά ενδύματα και τα ακόμα πιο τολμηρά μοντέλα έφεραν κριτική αλλά και δόξα. Επίσης τα ξεχωριστά του αρώματα δεν μπόρεσαν να παραμείνουν αδιάφορα.


99.70 115.50-13.68%
  • Εμπορικό Σήμα: Jean Paul Gaultier
  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: GLMST125sg75
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής χρημάτων ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι: 1. Μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων είτε τηλεφωνικώς στο 2130460760 είτε μέσω email (linas_wonderland@yahoo.com) εάν και εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό. Η επιστροφή προιόντων/επιστροφή χρημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. 2. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. 3. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία που συνοδεύει αυτό.*Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.*O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγo θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail και στην συνέχεια γίνεται συνεννόηση με την ταχυδρομική εταιρεία για να καθοριστεί η διεύθυνση και η ώρα παραλαβής του δέματος 4.Έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας πριν την αναχώρηση αυτής.

Μάθε Περισσότερα


Ένα άρωμα που θυμίζει στους άντρες πως μπορούν να αφεθούν στο απαγορευμένο και πως τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι μόνο μαύρο ή μόνο άσπρο. Μια σύνθεση που απελευθερώνει το μυαλό και τις αισθήσεις, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει έναν μοναδικό, βαθύ ανδρισμό. Μια επιλογή που συνδυάζει το αρρενωπό άρωμα με ένα shower gel βασισμένα στις ίδιες αρωματικές νότες - ιδανική πρόταση δώρου για τον τολμηρό άντρα.

  • Νότες κορυφής: Αρτεμισία, λεβάντα, μέντα, περγαμόντο και κάρδαμο.
  • Μεσαίες νότες: Κύμινο, άνθος πορτοκαλιάς και κανέλα.
  • Νότες βάσης: Σανταλόξυλο, σπόρος Τόνκα, κεχριμπάρι, βανίλια και κέδρος.