Η “SILVER SMOOTH” μάσκα μαλλιών σχεδιασμένη ειδικά για το πιο εκθαμβωτικό ξανθό. Εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους πορτοκαλί & κίτρινους τόνους, ενισχύοντας την λάμψη και απαλότητα των μαλλιών χαρίζοντας το απόλυτο ξανθό. Επαναστατική φόρμουλα εμπλουτισμένη με κολλαγόνο και argan oil θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, προστατεύοντάς την από φθορές.


18.90 23.60-19.92%
  • Εμπορικό Σήμα: SCANDAL BEAUTY
  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 5203411051127
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής χρημάτων ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι: 1. Μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων είτε τηλεφωνικώς στο 2130460760 είτε μέσω email (linas_wonderland@yahoo.com) εάν και εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό. Η επιστροφή προιόντων/επιστροφή χρημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. 2. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. 3. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία που συνοδεύει αυτό.*Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.*O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγo θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail και στην συνέχεια γίνεται συνεννόηση με την ταχυδρομική εταιρεία για να καθοριστεί η διεύθυνση και η ώρα παραλαβής του δέματος 4.Έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας πριν την αναχώρηση αυτής.

Μάθε Περισσότερα


Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά για 1-3 λεπτά και μετά ξεπλύνετε. Εφαρμόστε το πολύ μια φορά την εβδομάδα ή όταν η κίτρινη απόχρωση είναι πλέον ορατή. Μπορεί να αφήσει γαλάζια υπολείμματα στα χέρια, πλύντε αμέσως τα χέρια μετά την χρήση ή φορέστε κατάλληλα γάντια μιας χρήσης.

Προφυλάξεις: Μόνο εξωτερική χρήση. Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.