ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΕΦΑΛΗΣ. Τα υγιή μαλλιά ξεκινούν με ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής . Το Volumizing Sugar Scalp Scrub λειτουργεί ως ένα τέλειο ντουέτο. Ο άργιλος Rhassoul Μαρόκου βοήθα στην απομάκρυνση της συλλογής ακαθαρσιών και υπερβολικών ελαίων από τις ρίζες, ενώ οι κρύσταλλοι ζάχαρης καθαρίζουν αποτελεσματικά την συσσώρευση της βρωμιάς στο τριχωτό κεφαλής. Μόλις αναμειχθεί με το νερό, το μείγμα μεταμορφώνεται σε πλούσιο αφρό βοηθώντας έτσι τον αποτελεσματικό καθαρισμό των ριζών.


25.60 34.30-25.36%
  • Εμπορικό Σήμα: SCANDAL BEAUTY
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής χρημάτων ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι: 1. Μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων είτε τηλεφωνικώς στο 2130460760 είτε μέσω email (linas_wonderland@yahoo.com) εάν και εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό. Η επιστροφή προιόντων/επιστροφή χρημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. 2. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. 3. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία που συνοδεύει αυτό.*Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.*O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγo θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail και στην συνέχεια γίνεται συνεννόηση με την ταχυδρομική εταιρεία για να καθοριστεί η διεύθυνση και η ώρα παραλαβής του δέματος 4.Έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας πριν την αναχώρηση αυτής.

Μάθε Περισσότερα


Σύνθεση:

Οι κρύσταλλοι ζάχαρης βοηθούν στην απομάκρυνση καταλοίπων όπως συσσώρευση προϊόντων, νεκρών κύτταρων του δέρματος.

Ο άργιλος Rhassoul Μαρόκου βοήθα στην απομάκρυνση ακαθαρσιών από τις ρίζες και ενισχύει τον όγκο των μαλλιών.

Ιδιότητες:

>Ανυψώνει τα μαλλιά από τις ρίζες και αυξάνει τον όγκο τους έως και κατά 71%.

>Αφαιρεί έως και 3 φορές περισσότερους ρύπους από ένα απλό σαμπουάν .

>Απομακρύνει  τον ιδρώτα ,τα συσσωρευμένα προϊόντα styling ,την πιτυρίδα και οποιοδήποτε άλλο υπόλειμμα που μπορεί να παραμείνει στο τριχωτό κεφαλής και να αποτρέψει την ανάπτυξη των μαλλιών .

>Αποτοξινώνει και απομακρύνει  το περιττό λαδί που παράγει το τριχωτό κεφαλής.

>Ξεπλένετε εύκολα και αφήνει το τριχωτό κεφαλής  να αναπνέει ελευθέρα .

>Το μασάζ με το πίλινγκ  διεγείρει  την ανανέωση  του δέρματος και απελευθερώνει τους πόρους.

>Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της επακόλουθης φροντίδας μαλλιών.

 

Δεν συνίσταται για ευαίσθητα τριχωτά της κεφαλής.

Κατάλληλο για γυναίκες και άντρες.

Το προϊόν  δεν περιέχει αλκοόλ και σιλικόνες.

Χωρίς  mineral oil(ορυκτέλαιο).

100% vegan

No animal testing

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ :

Χρησιμοποιήστε το Scandal Volumizing Sugar  Scalp Scrub ΜΕΤΑ το σαμπουάν.

  1. Τρίψτε το τριχωτό της κεφαλής με κυκλικές κινήσεις.
  2. Ξεπλύνετε καλά.
  3. Χρησιμοποιήστε conditioner ή μάσκα μαλλιών .
Tips:

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα χρησιμοποιήστε το Scandal Volumizing Sugar Scalp Scrub σε συνδυασμό με το Scandal Cleansing Salt Scalp Scrub 2 φορές την εβδομάδα.