Το Pure Musc For Her θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα κοκτέιλ μόσχου, κομψό και σύγχρονο, επικεντρώνεται στις αντιθέσεις, σε ένα παιχνίδι σκιάς και φωτός, πάθους και αποπλάνησης σε ένα έξυπνο, όχι επιθετικό, αλλά ταυτόχρονα εθιστικό τρόπο.


110 
  • Εμπορικό Σήμα: Narciso Rodriguez
  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 7546678
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής χρημάτων ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι: 1. Μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων είτε τηλεφωνικώς στο 2130460760 είτε μέσω email (linas_wonderland@yahoo.com) εάν και εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό. Η επιστροφή προιόντων/επιστροφή χρημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. 2. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. 3. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία που συνοδεύει αυτό.*Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.*O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγo θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail και στην συνέχεια γίνεται συνεννόηση με την ταχυδρομική εταιρεία για να καθοριστεί η διεύθυνση και η ώρα παραλαβής του δέματος 4.Έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας πριν την αναχώρηση αυτής.

Μάθε Περισσότερα


Ο αρωματοποιός του είναι η Sonia Constant, η απλότητα στη σύνθεση του επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ελαφρύτερες και πιο σκούρες αποχρώσεις του κοκτέιλ μόσχου, λουλουδένιες νότες και συμφωνία κασμίρ. 

Οι λουλουδένιες νότες μοιράζονται την πολυτέλεια και την κομψότητα μιας γυναίκας, ενώ το κασμίρ υποδηλώνει τη ζεστασιά του με μια πολύ αναζωογονητική ξυλώδη αίσθηση και όλα αυτά με τον συνδυασμό του κοκτέιλ μόσχου της Narciso μαστίζουν τις αισθήσεις και περιβάλλουν το σώμα με μια εθιστική ζεστασιά.

  • Νότες κορυφής: musk
  • Μεσαίες νότες: ποικιλία λουλουδιών
  • Νότες βάσης: κασμήρι